AC_logo_1v_sini

PERHEKEILA

Keilavuoro ja juomat koko perheelle!

Perhekeila – Onnistumisen iloja ja rentoa yhdessä oloa perheen kanssa

Keilahetki yhdessä perheen kesken tuo iloisia onnistumisen elämyksiä koko porukalle, niin lapsille kuin aikuisillekin. Keilailu on sosiaalinen laji ja sopii kaikille ikään ja fyysiseen kuntoon katsomatta. Keilailu kehittää mielekkäällä tavalla koordinaatiota ja tarkkuutta. Keilailun säännöt ovat helppo oppia ja omaa vuoroa sekä pisteitä voi seurata radan yllä olevalta näytöltä, jonne kaikki saavat lisätä oman nimensä tai vaikka toivomansa nimimerkin.

Ratavallit ja vierityskourut helpottavat keilausta

Keilahallissamme on käytössä ratavalliautomatiikka, jonka avulla perheen pienimmätkin saavat kokea onnistumisen riemua. Lapsen vuoron koittaessa vallit nousevat rännikourujen eteen ja laskeutuvat vuoron jälkeen takaisin automaattisesti. Jos pallo tuntuu liian painavalta, vierityskourut helpottavat pallon saattamisessa matkaan. Näin eri ikäiset ja tasoiset pelaajat voivat viettää hauskaa keilahetkeä yhdessä. Keilakenkiä on saatavilla alkaen koosta 24, eli noin 2–3-vuotiaille.

Keilavuoro ja juomat koko perheelle!

40,-(norm 44,50-63,50)
2-5 hlöä (1-2 aikuista + lapset alle 15 v.)

  • Keilarata (57 min)
  • Keilakengät kaikille
  • Vapaavalintaiset juomat keilaajille (0,5 l virvoitusjuoma, lähdevesi tai pillimehu)

Perhekeila on voimassa ma-ti 8-20 ja la-su 9-13.

VARAA PERHEKEILA

Varaukset

Perhekeilauksen varaukset tehdään Avoinna24 -palvelussa (alla), Varauksen tehdäksesi sinun on luotava käyttäjätunnus Tehden24 palveluun ja oltava kirjautuneena palveluun.

Keilarata maksetaan varauksen yhteydessä. Katso varausehdot.

Huom. Perhekeilausta ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä, sporttipassilla tai muilla vastaavilla liikuntaetukorteilla. Juomatarjous ei koske urheilu- tai muita erikoisjuomia.